Wat doet J. van Mondfrans Transport
J. van Mondfrans Transportbedrijf bestaat sinds 1932. Wij vervoeren levend vee door geheel Europa, op een geheel verantwoorde wijze en volgens de regels die er heden ten dage gelden.

Volgens onze vergunning van Type 2 mogen wij als landbouw-huisdier gehouden eenhoevigen, runderen, schapen, geiten en varkens vervoeren.

J. van Mondfrans Transport is  24/6 bezig om vee te vervoeren, de administratie bij te houden en het wagenpark in goede conditie te houden.

De planning gebeurt hoofdzakelijk in de avonduren. Wanneer onze klanten hun opdrachten aan ons doorgeven worden de opdrachten ingepland. Er wordt dan gekeken welke vrachtwagen combinatie wat moet doen en hoe laat deze bij een kalverhouder moet zijn om de gemeste kalveren onder andere naar Boer, Ekro of bij Vitelco te brengen.

Het bezoeken van de kalverhouder gebeurt meestal vroeg in de ochtend of te wel in de nacht. De kalveren worden meestal vroeg in de morgen naar een slachterij gebracht.
Na de kalveren naar de slachterij te hebben gebracht moet de vrachtwagencombinatie gereinigd en ontsmet worden op een erkende wasplaats.

De chauffeurs zijn met “hun” vrachtwagencombinaties ook op weg om nuchtere kalveren van de verzamelcentra naar een kalverhouder te brengen.

Onze administratie verloopt volledig geautomatiseerd.
Iedere chauffeur krijgt een transportopdracht met daarop onder andere het laadadres en welke tijd hij moet lossen.
Bij terugkomst aan de zaak worden de transportopdrachten verwerkt in ons systeem. Na verwerking van de transportdracht zijn we een hele schat aan informatie rijker. Omdat alles geautomatiseerd verloopt, kunnen we een overzicht uit ons systeem creëren met onder andere erop welke auto waar en wanneer is geweest.


Als er niet genoeg opdrachten in het veevervoer zijn doen wij ook ander vervoer.
U kunt, als opdrachtgever, altijd bij ons naar de beschikbare mogelijkheden informeren.
Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.
Werk