Wagenpark
J. van Mondfrans Transport
Ons wagenpark bestaat uit vrachtwagencombinaties en trekkers met oplegger.

Onze vrachtwagencombinaties en trekkers met oplegger zijn voorzien van alle zaken waar wij aan moeten voldoen willen wij een goedgekeurde vee-transporteur zijn.

Onze Comfort Class vrachtwagencombinatie’s zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoer van kalveren op grote afstanden.
De Comfort Class combinatie's zijn voorzien van automatische temperatuurregeling welke zorgt voor een aangename temperatuur, het ventilatiesysteem daarbij levert voldoende zuurstof op, ook als het warm wordt buiten en via het self service drinksysteem blijft het vochtgehalte van de kalveren op peil.

Sinds juni 2005 rijdt de eerste Comfort Class vrachtwagencombinatie, de tweede en derde Comfort Class Combinaties zijn in eind 2008 en begin 2009 opgeleverd.
Sinds april 2009 rijdt er een oplegger welke een tussenoplossing is van een Comfort Class combinatie en conventioneel veetransport.
De oplegger heeft dezelfde eigenschapppen als een Comfort Class combinatie maar kan ook dienst doen als een conventionele oplegger.
Het voordeel is echter dat oplegger binnen verwarmd kan worden, wat in het voordeel is voor het te vervoeren dier als de buitentemperatuur onder het vriespunt daalt.

De resterende vrachtwagencombinaties zijn conventionele vee-auto’s en trekkers met oplegger.